Kenapa Nuffnang Jadi macam ni ???????

10:27:00 PM | 14Comments
Assalamualaikum.

Sesiapa please help me ! huwaaaa. Rasa nak menangis tengok. Cerita dia macam ni, semalam aku nak bukak account nuffnang aku, but then tetiba dia keluar something yang pelik. Apa yang aku nak cakap kan ni, aku TAK BOLEH bukak account Nuffnang aku !!! :'( Mula-mula, aku macam chill chill jelah tapi hari ni aku try nak bukak tapi the same thing jadikkkk !!!! aku still Tak boleh bukak account Nuffnang aku !! whyy ? whyyy ? whyyy ? Someone please help me ! :'(

tengokk ni dia keluar apa bila aku nak bukak account nuffnang aku..

huwaaaa !! see ?! kenapa yee ? kenapa ?! kenapa ?? aku dah lahh kurang terer bab bab gini.. please help meehhh ! >.<

14 comments:

✿LiyaNa RoHazi✿ said...

Xpernah lgi jadi mcm nieyh ...mybe nuff ada masalah kot

Bihah Arrose said...

biar saya tolong annis,caranya buka private window mozilla atau google chrome tapi kena ingat emel dan kata laluan,oh ya saya dan annis sebaya,salam kenal
:-)

Izyan Yan Cinnamon said...

singgah sini,tulaa xfhm la kadang2 kita pun huhu,yan ada nuff tapi dh buang sbb selalu nuff problm..tekanan ambk tindakan buang terus dri blog yan hihi

amira faqihah said...

sy penah kena,,sy clearkan history laptop,,then terus okay insyaALLAH :)

Cik Belon - Cibi said...

Saya pun selalu kena macam ni.. Tapi bila saya buka di window lain.. InsyaAllah boleh buka mcm biasa ;)

Lieya Yaya :) said...

dah okay kan nuff atin ?

♥Fatin Annis♥ said...

@✿LiyaNa RoHazi✿ : huhu.. tu lah! nasib baik sekarang dah okey ! hee.. ;)

♥Fatin Annis♥ said...

@Bihah Arrose : Thanks Bihah ! fatin cuba macam Bihah bagitahu andd yesss dahh okeyy nuff fatin ! macehh ! :'D

♥Fatin Annis♥ said...

@Izyan Yan Cinnamon : hehehe.. Tindakan yg sangat drastik tuh .. mihmih .. :p

♥Fatin Annis♥ said...

@amira faqihah : hee. Thanks Amira ! nuff fatin dah sihat spt biasa .. yihuuu ! :D

♥Fatin Annis♥ said...

@Cik Belon - Cibi : Tu lahh. Fatin pun try bukak dekat private window baruu bolehhh ! isk isk. >.<

♥Fatin Annis♥ said...

@Lieya Yaya :) : hehehe. Dah okey akak ! :'D

Scha Nazri said...

nuffnang ni kekadang sengal sikit. hehe

Ismi Ana said...

Salam singgah sini, tengss fatin sudi singgah belog ana. Kire balas kunjungan ah niy. Haha! Kite bizi, x sempat hapdet selalu. ^_~ nasib baik da ok akaun nuff. Baru nak bg link tutorial kalau ade mslh centu. Hik3x. Ana mmg xreti main nuff ni, lgpun x fulltime ngan belog sejak prgnnt neh. ><

COPYRIGHT © ALL RIGHT RESERVED BY FATIN ANNIS 2010-2016