Pencarian Bloglist & Review Blog Ogos - Disember 2015

10:04:00 PM | 6Comments
Assalamualikum & hello people !

okay okay.. jangan tanya aku kenapa tetiba terrrrrrrrrajinn nak join segmen ni semua.. kalau ada yang tanya lah .. hahaha .. alahhh, kan aku dah cakap aku nak jadi budak rajin sekarang .. tanak tinggal blog lama lama terbiar .. kang berpenunggu blog aku nih .. tak ke naya.. soo, malam ni aku nak join satu lagi segmen bloglist dari seorang blogger name Yaya .. alooo .. kiut sangat nama awak .. hikhik..
jomm ! meh meh .. pakat ramai ramai joinn selagi bolehh .. dekat bawah ni aku list down kan kelebihan and syarat nak join.. heh.. rezeki lebih , dapat terpilih untuk terima hadiah istimewa .. wahh.. berbaloii.. :D

Kelebihan jadi Bloglist Yaya 
  • Blog anda akan di Review pada hujung bulan
  • 1X Blogger bertuah akan mendapat hadiah istimewa 

Syarat-2 :
  • Follow blog Yaya (Optional)
  • Buat satu entry Pencarian Bloglist & Review Blog Ogos - Disember 2015
  • Tinggalkan komen URL blog anda

*copypaste dari blog Yaya.. (nampak malas di situ nak menulis .. kahhh .. )

*klik banner untuk join ! :D

tarikh tutup ?? haaa.. sebab tu kak patenn cakap kena cepat cepat joinn sebab selagi tak penuh list name bloggers yg join dari bulan ogos until disember, selagi tu korang boleh join taw.. mehehee .. so, what are you waiting for ?! lets join ..

Thanks for reading ! :)

6 comments:

. stnrsyfh. said...

Thanks for joining Fatin.. Ahh.. Suka nama Fatin ni..

Puan Wawa said...

Wawa ltk link ky blg anis ke? Haha..")

Nasz said...

good luck.

♥Fatin Annis♥ said...

@. stnrsyfh. : ur welcome ! hehe .. suka jugak ? wahh .. sebakk .. :p *tepuk pipi

♥Fatin Annis♥ said...

@Puan Wawa : hahaa .. yurp ! :p tukar balik taw .. hee .. :)

♥Fatin Annis♥ said...

@Nasz : thanks ! :D

COPYRIGHT © ALL RIGHT RESERVED BY FATIN ANNIS 2010-2016