SEGMEN : THENAMYBLOG 1ST ANNIVERSARY

4:03:00 AM | 7Comments
Assalamualaikum ! ^^

Kali ni aku nak join segmen TheNamyBlog pulakkk. mwahaha. kann dah cakap tadi tetiba aku rrraaajiinn sangat waktu pagi buta camnih. huhuhu.

Dari apa yang aku baca, segmen ni dibuat untuk meraikan first anniversary blog "TheNamyBlog" ! wahhh, see?! siap kiraa macam celebrate lagi birthday blog! Blog aku ni dah nak masuk 5 tahun tapi takde nak celebrate apa punn.. kahhh! nampak sangat aku ni kurang rajin. hahaha. Jomm laa sama sama join segmen ni untuk kita kenal each other. :p Jangan lupa pergi visit TheNamyBlog sebab blog dia pada aku quite simple tapi kemas and dak patenn sukaa tengokk. With the garis-garis background yang very colourful, comel sangatt taw!


Jangan tengok je, join sekali ye kakak,abang,adik semua! Klik SINI or Banner. :)

Comelkan gambar segmen ni? berbunga-bunga cuollss.. tak mampu dak patenn! huhu.

Terima Kasih sudi baca! :p

7 comments:

Nur Balqis said...

Semoga berjaya!
http://balqisluv99.blogspot.my/2015/10/THENAMYBLOG-1st-ANNIVERSARY.html?m=1

namy yul said...

namy follow #439

Ms. Kejupenyet said...

bw ke sini..

http://akukaudansesuatu.blogspot.com/2015/10/thenamyblog-1st-anniversary.html

♥Fatin Annis♥ said...

@Nur Balqis : Thanks Balqis ! :'D

♥Fatin Annis♥ said...

@namy yul : Thank you Namy ! <3

♥Fatin Annis♥ said...

@Ms. Kejupenyet : Terima Kasih Ms. Kejupenyet ! ;)

AinAthirah Anuar said...

Singgah malam dan selamat berhujung minggu . Good luck ! Singgah sini jugak jom http://theathra.blogspot.com/2015/10/thenamyblog-1st-anniversary.html :D

COPYRIGHT © ALL RIGHT RESERVED BY FATIN ANNIS 2010-2016