Final Exam Law Foundation #roadtoFinal

1:22:00 PM | 6Comments
Assalamualaikum and Hye ! :)

**check tarikh entry yg lepas**

          ouhhh, dah nak dekat 2 bulan aku tak ngupdate. kemain acah nak menulis paling kurang twice a week. last last jadi 2 bulan sekali. --'

          esok aku final exam T^T tapi rasa macam sangat tak ready. rasa macam eh, final?! eh, kenapa cepat sangat nih?! eh, nak habis asasi dah?! eh! eh! eh! --' final ni aku diuji dengan tahap kesihatan yg berada dlm keadaan sgt tidak memuaskan. aku kena Diarrhea+muntah+tekak loya+rasa cepat nau pitam.. complete! allah! dugaannya. tak penah jadi teruk macam nih. :( macam mana aku nak hadap final dlm kedaan diri aku yg sekarang. huu. tak boleh! tak boleh! aku kena kuat! 16 hari jee ... bertahann! makan ubat nanti okaylahh.. :')
         
         aku update ni pun sebab nak cakap dekat sini yang aku akan menempuh perang Final Exam ni bermula esok, RABU(30/09/2015) sehingga JUMAAT(16/10/2015).

          so, pada siapa siapa yg tetiba tersesat atau sengaja atau memang nak singgah blog aku ni, tolong doakann untuk aku tauu tau ! :')

*muka waktu sem 1. minggu MDS.. :p

"semoga Fatin Nur Annis Mohd Yusoff mampu menjawab peperiksaan akhir Asasi Undang-Undang Semester 2 dengan baik dan lancar serta memperoleh keputusan yang cemerlang, Aamiin." :')

          Last, maybe dalam tempoh aku final nih, aku takde nak update blog lagi. nak fokus dulu untuk final, untuk masa depan aku jugak kan. hihi. nanti dah habis final, baru lah aku nak start secara serius balik dalam dunia blogging nie .. rasa macam nak join nuffnang. InshaAllah.. :)

thanks sudi baca ! ;)
COPYRIGHT © ALL RIGHT RESERVED BY FATIN ANNIS 2010-2016