...

9:08:00 AM | 0Comments
kalau awak baca , saya nak tanya awak satu je .. kenapa awak langsung tak bagi peluang untuk saya jelaskan semuanya dekat awak ? kenapa awak terus buat keputusan macam tu ? kenapa ? besar sangat ke salah saya ? awak pun tahu situasi saya macam mana waktu sebelum kita terputus hubungan untuk contact each other .. saya sendiri baru dapat contact papa saya malam tadi pukul 1 pagi awak .. saya memang nak call awak .. takkan lah saya tergamak sangat nak diamkan diri saya .. kenapa awak terus buat keputusan mengejut macam tu awk .. apa alasan awak .. saya sayangkan awak .. saya tak tahu nak buat apa supaya dapat jelaskan semuanya pada awak .. dalam keadaan awak yg tengah marah macam ni, saya tak rasa awak akan dengar semua penjelasan saya ..=(

awak buat keputusan ni waktu awak tengah marah.. awak tak maksudkan dengan apa yg awak cakap kan ? tak kan ? ='( saya tak percaya apa awak cakap tadi .. takk .. saya tunggu awak .. jangan buat saya macam ni .. ='(

Oh! S4 kuuuuu T^T

10:26:00 AM | 0Comments
Assalamualaikum and Hi 

Sedihhh.. tu je perkatan yang paling sesuai nak describe pasal aku sekarang. Huwaaa. Awatlah dia buat hal waktu aku betul-betul perlukan dia untuk mengisi kekosongan hati ini yang sunyi lagi sepi. kayyy, scratch ayat tu! Aku emo, ya tengah emo sekarang. T^T

Cerita dia berlaku pada Ahad yang lepas. Pagi tu elok je aku bangun pagi, aku tengok dia then aku sentuh dia, dia okay je. Takde masalah. So aku melangkah kaki ke bilik air sambil menyanyi lagu Terakhir yang Sufian Suhaimi dok nyanyi tu lah. Ahad tu, aku dan plan dah nak keluar pi Giant je depan Uitm dengan roomate. Dipendekkan cerita, dah balik dari Giant tu, something baddd reallyyy badd happen to my one and only things that connect me with the outside people in this world, that tell me when the class being canceled and help me to 'usha' newsfeed on Facebook. :"(

Okay, macam melewah sangat decription aku pasal dia.. --'' Actually, Samsung Galaxy S4 Pinkish aku tak boleh nak chargeeee.. aku dah try charge dia guna 4 USB yang berbeza kod but still tak boleh. Masalahnya dia rosak waktu aku tengah busy dengan whatsapp group untuk meet and greet (cewahh ayatt) dengan others groupmate siapkan projek berkumpulan dan segalaaa assignments yang berbentuk kumpulan hari Jumaat nih... T^T

Hampa taw dak betapa seteghess nyaaa gua lately sebab takdak S4 Pink tuhh.. Huru hara hidup aku.. Dah lah Sabtu ni nak balik untuk cuti Gawai nanti. Papa aku nak ambik aku balik Perak tapi aku nak contact papa cemana tak taw. Roomate Jumaat malam tu dah say sayonara dekat aku dahh .. awat sendu sangat hidup aku. tu belum cerita bab bab lain lagii T^T

Agak-agak apa yang rosak dekat S4 Pinkish aku tu ?? anyone yang expert bab bab yg berkaitan handphone nii.. pleasee help mehhhh ! :( mahai dakk nak repair diaaa.. ouhhhh... bertabah lahhh dak patennnn .. :'(

Please, sesiapa yang tahu, tolong dak patenn :'( till then , bye .. huwaaaaa.. *nanges depan laptop T^T

A little .. *sigh*

11:01:00 AM | 0Comments
assalamualaikum and hi :)



well, to be honest i miss this blog so much.. really miss to see many kind of story or whatever entry that i can posted in this blog but it was just not really happen. I've been really busy lately with all those assignment-presentations-group project and etc. *sigh*

Really hope i can update my blog soon. Till then. Bye. :) have a nice dayy babehh =D
COPYRIGHT © ALL RIGHT RESERVED BY FATIN ANNIS 2010-2016