Pencarian Bloglist & Review Blog Ogos - Disember 2015

10:04:00 PM | 6Comments
Assalamualikum & hello people !

okay okay.. jangan tanya aku kenapa tetiba terrrrrrrrrajinn nak join segmen ni semua.. kalau ada yang tanya lah .. hahaha .. alahhh, kan aku dah cakap aku nak jadi budak rajin sekarang .. tanak tinggal blog lama lama terbiar .. kang berpenunggu blog aku nih .. tak ke naya.. soo, malam ni aku nak join satu lagi segmen bloglist dari seorang blogger name Yaya .. alooo .. kiut sangat nama awak .. hikhik..
jomm ! meh meh .. pakat ramai ramai joinn selagi bolehh .. dekat bawah ni aku list down kan kelebihan and syarat nak join.. heh.. rezeki lebih , dapat terpilih untuk terima hadiah istimewa .. wahh.. berbaloii.. :D

Kelebihan jadi Bloglist Yaya 
  • Blog anda akan di Review pada hujung bulan
  • 1X Blogger bertuah akan mendapat hadiah istimewa 

Syarat-2 :
  • Follow blog Yaya (Optional)
  • Buat satu entry Pencarian Bloglist & Review Blog Ogos - Disember 2015
  • Tinggalkan komen URL blog anda

*copypaste dari blog Yaya.. (nampak malas di situ nak menulis .. kahhh .. )

*klik banner untuk join ! :D

tarikh tutup ?? haaa.. sebab tu kak patenn cakap kena cepat cepat joinn sebab selagi tak penuh list name bloggers yg join dari bulan ogos until disember, selagi tu korang boleh join taw.. mehehee .. so, what are you waiting for ?! lets join ..

Thanks for reading ! :)

Saya Nak Masuk Bloglist Lyssa Faizureen Bulan Ogos 2015

2:19:00 AM | 6Comments
Assalamualaikum & hello people !

1.56 a.m. and yeahh i'm still here in front of my laptop while enjoying the music of rain plus with sound of thunderstorm even though aku sangat takut bunyi kilat .. pity of me .. well, that not the point is. pagi buta camnih tiba tiba rasa nak join masuk bloglist .. tiba tiba rasa nak menulis.. tiba tiba rasa nak update entry.. tiba tiba dan semuanya tiba tiba.. ceyhh , pebenda la .. --' so, here we go ! those yg nak join , come come while stock last .. :p nanti menyesal kak paten tak tanggung .. kahhh .. aku rasa most of all the bloggers kenal dgn empunya blog ni .. kak Lyssa Faizureen.. kak Lyssa banyakk buat tutorial and aku memang gunakan tutorial kak lyssa untuk edit blog aku .. huhu .. thanks kak lyssa for the tuto ! muahh ciked ! hew ..




*klik banner untuk join ! =)

Blog aku ni mengenai life aku je buat masa ni.. hehehe.. setiap apa yg aku buat inshaAllah aku akan tulis dalam blog aku ni.. nak harapkan aku ingat setiap moment yg aku lalui tu sendiri memang kelaut lah cerita dia .. mwahaha..


starting now, inshaAllah aku mula aktifkan diri balik dalam dunia blog yg dah lama aku tinggal .. perghh ! rinduu weyhh .. hahaha ..


until we meet in the next entry.. :)

Thanks for reading ! :)
COPYRIGHT © ALL RIGHT RESERVED BY FATIN ANNIS 2010-2016