SEGMEN : SAYA SAYANG BLOG SAYA !

3:39:00 AM | 2Comments
Assalamualaikum ! :)

Memandangkan aku ada gap 3 hari lagi untuk paper final yang terakhir, so malam ni aku jadi terrrajinn nak men'join'kan diri dalam segmen! :) hee. Okay! so, segmen kali ni "Saya Sayang Blog Saya!" aloo.. siapa je yang tak sayang blog sendiri. Kat sini laa aku nak bercengkerama, nak berleter, nak bising, nak marah, nak meluahkan perasaan tension and sewaktu dengannya. Kadang aku merapu meraban pun dekat sini lahh. Nak merapu dekat kawan kang dibaginya kick apa pun tak dapat. huhu. >.< Jadi, kitaa sayang sangat dekat blog kita ni.. Kahhh. 

So gaisss, lets join ! :D


nak join ? Klik SINI or Banner. :)

Jom kita pakat meriahkan segmen ini! :p

Terima Kasih sudi baca! :)

2 comments:

Hani Fadhlina Abdul Rahman said...

Hi ... Jalan-jalan dari segmen yang sama ... Jangan lupa join contest kat Jom Bercontest dan singgah jenjalan kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ...

♥Fatin Annis♥ said...

@Hani Fadhlina Abdul Rahman : Hi ! hee.. InshaAllah fatin akan join contest tu okey .. ;) Terima kasih ! aamiin ! :')

COPYRIGHT © ALL RIGHT RESERVED BY FATIN ANNIS 2010-2016