Assignments dan pelajar berpisah tiada T_____T

9:26:00 PM | 0Comments
Assalamualaikum

Hai semua kepada yang singgah atau tak sengaja tersinggah atau memang diam-diam suka baca blog aku (ceh ada ke.. haha) ni aku ucapkan tahniahhh sebabbbbbb korang masih berminat nak singgah ke blog aku ni. Bila tengok blog sendiri alahai sendu gila rasa. Kenapa lah hambar sangat. Rasa tak bermaya, ibarat makan tak kenyang mandi tak basahh gitteww.. T______T apa dah jadi dengan blog aku nih???? awat huduh sangat rasaa. Paling sedih sebab dah lama tinggai tak update langsung lah entry baru ke apa kann lagiii menambahkan sendu terhadap blog ini ..

Sebenarnya banyak je idea aku nak update, banyak je cerita yang aku nak kongsi tapi tahap kesibukan dia tu mengalahkan apa dah aku rasa. Takk serius serius memang sibuk kot sem 2 nih. Dulu waktu aku nak apply kos aku belajar sekarang ni, mindset aku dah cakap alaa kos bahasa takkan busy sangat kod. Agaknya chill chill je kan. Namun sangkaan ku meleset sama sekali yaaa ..

KEPADA SESIAPA YANG RASA KOS BAHASA MELAYU PROFESIONAL (LG241) INI HANYA LAH KOS YANG BIASA-BIASA SAHAJA SILA TAMPAR WAJAH ANDA

Hahahahaha .. Semester 2 nih memang sukar gila bagi aku tambah tambah bila dah nak hujung hujung semester ini. dengan assignmentsnya, dengan kuiz nya, dengan projeknya apa lagi ??? apa lagiii nak tambah apa lagi bebanan yang ada .. huhuhuh .. T______T

Cuti nanti aku nak update banyakkk banyakkk tak kiraaa.. Sayang blog dah lama tinggal.. huhu.. maaf ya blog tuanmu ini tak dapat memberikan perhatian sewajarnya.. Okay lah nak sambung hadap assignment yang menggunung. Doa-doa jelah semua assignment tu dapat siap on time. Esok ada Listening test Japanese. Jumaat ni nak submit dua assginment, nak present lagi .. Okay bayang kan je pun dah buat aku serabut >.<


Mohon kuat dak Paten !! Fighting ! 3 more weeks to go ..

Okay till we meet again .. thank you for reading this entry :)

Segmen Bloglist Azhafizah.com Julai & Ogos 2016

1:54:00 PM | 1Comments
Assalamualaikum and Hi :)

Pada hari Jumaat yang mulia ni, rasa rajin sangat nak join segmen bloglist .. dulu dah join utk Mei dan Jun tapi takde rezeki .. huhu .. takpe .. kita cuba utk bulan Julai dan Ogos ni .. mana tahu rezeki .. hee .. :)

So... Here we go ! =D


Bersiaran kembali untuk segmen rutin 2bulan sekali di blog Fiza. Kembali dengan Segmen Bloglist Azhafizah.com Julai & Ogos 2016. Ada yang tak sempat sertai bulan April yang lepas kan dan juga yang tak berpeluang masuk dalam bloglist blog Fiza. Kalau sudi, berminat dan nak memeriahkan segmen ni jemputlah sertai ramai-ramai ye. Segmen simple je. Cuma perlu buat entry dan copy & paste je. Pemilihan 10 blog melalui random.org.

Klik banner untuk sertai  Segmen Bloglist Azhafizah.com Julai & Ogos 2016
http://www.azhafizah.com/

TAMAT : 29 JUN 2016

Langkah Penyertaan Segmen
1. Buat entry bertajuk : Segmen Bloglist Azhafizah.com Julai & Ogos 2016
2. Copy coding dalam kotak bawah ni dan paste di ruangan HTML entry
3. Publish dan tinggalkan link entry dalam kotak komen di entry asal Segmen Bloglist Azhafizah.com Mei & Jun 2016 

  Terima kasih atas sokongan semua ^__^




P/S : Moga ada rezeki nak masuk bloglist blog famous amos Sis Fiza nih .. mwehehehe .. :)

Oh! S4 kuuuuu T^T

10:26:00 AM | 0Comments
Assalamualaikum and Hi 

Sedihhh.. tu je perkatan yang paling sesuai nak describe pasal aku sekarang. Huwaaa. Awatlah dia buat hal waktu aku betul-betul perlukan dia untuk mengisi kekosongan hati ini yang sunyi lagi sepi. kayyy, scratch ayat tu! Aku emo, ya tengah emo sekarang. T^T

Cerita dia berlaku pada Ahad yang lepas. Pagi tu elok je aku bangun pagi, aku tengok dia then aku sentuh dia, dia okay je. Takde masalah. So aku melangkah kaki ke bilik air sambil menyanyi lagu Terakhir yang Sufian Suhaimi dok nyanyi tu lah. Ahad tu, aku dan plan dah nak keluar pi Giant je depan Uitm dengan roomate. Dipendekkan cerita, dah balik dari Giant tu, something baddd reallyyy badd happen to my one and only things that connect me with the outside people in this world, that tell me when the class being canceled and help me to 'usha' newsfeed on Facebook. :"(

Okay, macam melewah sangat decription aku pasal dia.. --'' Actually, Samsung Galaxy S4 Pinkish aku tak boleh nak chargeeee.. aku dah try charge dia guna 4 USB yang berbeza kod but still tak boleh. Masalahnya dia rosak waktu aku tengah busy dengan whatsapp group untuk meet and greet (cewahh ayatt) dengan others groupmate siapkan projek berkumpulan dan segalaaa assignments yang berbentuk kumpulan hari Jumaat nih... T^T

Hampa taw dak betapa seteghess nyaaa gua lately sebab takdak S4 Pink tuhh.. Huru hara hidup aku.. Dah lah Sabtu ni nak balik untuk cuti Gawai nanti. Papa aku nak ambik aku balik Perak tapi aku nak contact papa cemana tak taw. Roomate Jumaat malam tu dah say sayonara dekat aku dahh .. awat sendu sangat hidup aku. tu belum cerita bab bab lain lagii T^T

Agak-agak apa yang rosak dekat S4 Pinkish aku tu ?? anyone yang expert bab bab yg berkaitan handphone nii.. pleasee help mehhhh ! :( mahai dakk nak repair diaaa.. ouhhhh... bertabah lahhh dak patennnn .. :'(

Please, sesiapa yang tahu, tolong dak patenn :'( till then , bye .. huwaaaaa.. *nanges depan laptop T^T
COPYRIGHT © ALL RIGHT RESERVED BY FATIN ANNIS 2010-2018