Simply Segmen By Shawal & Sofie

1:49:00 AM | 1Comments
Assalamualaikum :)


بِسْمِ اللّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْمِ
اللهم صل على محمد وآل محمد
السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ


(klik banner kalau nak join)

Segmen daripada Shawal & Sofie...

Tamat : 27 April 2016
Senarai Hadiah:
1) Topup RM5 x4
2) Review Blog di blog Kak Sofie x2
3) Bloglist Bulan Mei x10 di blog Shawal
Jumlah Pemenang : 16


Kita dah FOLLOW blog Shawal and Kak Sofie .. tehee .. :)



Moga ada rezeki kak patenn untuk terpilih sebagai pemenangg .. huhu .. tak dapat topup, blog kita di review pun dah cukup.. tak dapat jugak, dapat masuk bloglist pun dah bersyukur.. tapiiii kalau tiga2 tak dapat ??? hehehe .. takde rezeki namanya.. :) yang penting semangattt tu ! ya, semangattt yang berkobar-h
kobar join macam-macam segmen utk kenal-kenal dengan bloggers lain .. ye dak ? hihihi .. :)


P/S : Hari ni mood rajin datang berganda-ganda ! hahaha.. so, jadi rajinn sangat nak join apa je segmen yang nampak dekat blog orang lain .. :P

1 comment:

sofie adie said...

thanks for joining us! senarai pemenang dah keluar...jom terjah! :D

http://www.mohdnoorshawals.com/2016/04/senarai-pemenang-simply-segmen-by.html

COPYRIGHT © ALL RIGHT RESERVED BY FATIN ANNIS 2010-2016