Mini Giveaway By Niena Annisa

1:25:00 AM | 2Comments

ASSALAMUALAIKUM


*click banner to join

Apa khabar semua? Jom ramai-ramai meriahkan first giveaway daripada Niena.

Giveaway ini bermula dari 3 April dan berakhir pada 30 April 2016 pada jam 11.59 malam.
Syarat penyertaan amat mudah. Niena harap semua dapat ikut ya.



HADIAH :






Shawl chiffon x 2 pemenang



Ehem .. Ehemm..

hai nienaa .. :)

syarat 1 : warganegara Malaysia - Yes, i amm ! huhu ..

syarat 2 : Done follow blog niena .. :)


Taraaaa .. kita blogger nombor 239 tu .. teheee .. =3

syarat 3 - Done follow instagram niena jugakk .. :)


hihihi :p

syarat 4 - Buat entry tentang mini give away ni .. Done ! :)

syarat 5 - Done tempek coding html yg niena suruh dekat entry ni jugak .. hihi ..


hehehe .. harap-harap ada lah rezeki kita terpilih untuk menang give away niena buat ni .. hihi .. :) aamiin .. <3

2 comments:

Hani Fadhlina Abdul Rahman said...

Hi ... Singgah dari segmen yang sama ... Jangan lupa join contest kat JoM BeRcOnTeSt dan singgah jenjalan kat KiSaH HiDuP Ku ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ... Maaf lambat blog walking ...

CikLa Shahril said...

Singgah blogwalking.. Walaupun GA dah habis pun. Hehe...

http://ciklapunyabelog.blogspot.my/2016/04/mini-giveaway-by-niena-annisa.html

COPYRIGHT © ALL RIGHT RESERVED BY FATIN ANNIS 2010-2016