Saya Nak Masuk Bloglist Lyssa Faizureen Bulan Ogos 2015

2:19:00 AM | 6Comments
Assalamualaikum & hello people !

1.56 a.m. and yeahh i'm still here in front of my laptop while enjoying the music of rain plus with sound of thunderstorm even though aku sangat takut bunyi kilat .. pity of me .. well, that not the point is. pagi buta camnih tiba tiba rasa nak join masuk bloglist .. tiba tiba rasa nak menulis.. tiba tiba rasa nak update entry.. tiba tiba dan semuanya tiba tiba.. ceyhh , pebenda la .. --' so, here we go ! those yg nak join , come come while stock last .. :p nanti menyesal kak paten tak tanggung .. kahhh .. aku rasa most of all the bloggers kenal dgn empunya blog ni .. kak Lyssa Faizureen.. kak Lyssa banyakk buat tutorial and aku memang gunakan tutorial kak lyssa untuk edit blog aku .. huhu .. thanks kak lyssa for the tuto ! muahh ciked ! hew ..




*klik banner untuk join ! =)

Blog aku ni mengenai life aku je buat masa ni.. hehehe.. setiap apa yg aku buat inshaAllah aku akan tulis dalam blog aku ni.. nak harapkan aku ingat setiap moment yg aku lalui tu sendiri memang kelaut lah cerita dia .. mwahaha..


starting now, inshaAllah aku mula aktifkan diri balik dalam dunia blog yg dah lama aku tinggal .. perghh ! rinduu weyhh .. hahaha ..


until we meet in the next entry.. :)

Thanks for reading ! :)

6 comments:

Lyssa Faizureen said...

hiii .. thanksss joinn yee :P

♥Fatin Annis♥ said...

@Lyssa Faizureen : ur welcome kak lyssa ! :D

Puan Wawa said...

wawa join..")
salam kenal..

http://vitaminwawa.blogspot.com/2015/08/saya-nak-masuk-bloglist-lyssa-faizureen.html

♥Fatin Annis♥ said...

@Puan Wawa : salam kenal juga Wawa ! ;)

. stnrsyfh. said...

Salam perkenalan
http://stnrsyfh.blogspot.com/2015/07/pencarian-bloglist-review-blog-ogos.html

kak gojes said...

KG datang dari segmen yang sama SAYA NAK MASUK BLOGLIST LYSSA FAIZUREEN BULAN OGOS 2015

COPYRIGHT © ALL RIGHT RESERVED BY FATIN ANNIS 2010-2016