Oh! S4 kuuuuu T^T

10:26:00 AM | 0Comments
Assalamualaikum and Hi 

Sedihhh.. tu je perkatan yang paling sesuai nak describe pasal aku sekarang. Huwaaa. Awatlah dia buat hal waktu aku betul-betul perlukan dia untuk mengisi kekosongan hati ini yang sunyi lagi sepi. kayyy, scratch ayat tu! Aku emo, ya tengah emo sekarang. T^T

Cerita dia berlaku pada Ahad yang lepas. Pagi tu elok je aku bangun pagi, aku tengok dia then aku sentuh dia, dia okay je. Takde masalah. So aku melangkah kaki ke bilik air sambil menyanyi lagu Terakhir yang Sufian Suhaimi dok nyanyi tu lah. Ahad tu, aku dan plan dah nak keluar pi Giant je depan Uitm dengan roomate. Dipendekkan cerita, dah balik dari Giant tu, something baddd reallyyy badd happen to my one and only things that connect me with the outside people in this world, that tell me when the class being canceled and help me to 'usha' newsfeed on Facebook. :"(

Okay, macam melewah sangat decription aku pasal dia.. --'' Actually, Samsung Galaxy S4 Pinkish aku tak boleh nak chargeeee.. aku dah try charge dia guna 4 USB yang berbeza kod but still tak boleh. Masalahnya dia rosak waktu aku tengah busy dengan whatsapp group untuk meet and greet (cewahh ayatt) dengan others groupmate siapkan projek berkumpulan dan segalaaa assignments yang berbentuk kumpulan hari Jumaat nih... T^T

Hampa taw dak betapa seteghess nyaaa gua lately sebab takdak S4 Pink tuhh.. Huru hara hidup aku.. Dah lah Sabtu ni nak balik untuk cuti Gawai nanti. Papa aku nak ambik aku balik Perak tapi aku nak contact papa cemana tak taw. Roomate Jumaat malam tu dah say sayonara dekat aku dahh .. awat sendu sangat hidup aku. tu belum cerita bab bab lain lagii T^T

Agak-agak apa yang rosak dekat S4 Pinkish aku tu ?? anyone yang expert bab bab yg berkaitan handphone nii.. pleasee help mehhhh ! :( mahai dakk nak repair diaaa.. ouhhhh... bertabah lahhh dak patennnn .. :'(

Please, sesiapa yang tahu, tolong dak patenn :'( till then , bye .. huwaaaaa.. *nanges depan laptop T^T

No comments:

COPYRIGHT © ALL RIGHT RESERVED BY FATIN ANNIS 2010-2016